Benefietconcert Soroptimist CLub Leuven

Boodschapkapel Heilig-Hartinstuut, Heverlee

Dit benefietconcert wordt georganiseerd door Soroptimist Club Leuven t.v.v. van De RuimteVaart, een plek aan de vaart in Leuven waar mensen actief samenwerken aan een wereld zonder armoede en uitsluiting. 

Met Cappella Concinite onder leiding van Ludo Claesen brengen we sfeervolle liederen uit ons repertoire. Het jachthoornkwartet van Le Val d’en Haut speelt La Chasse van Sylvain Oudot. Dit is een suite in 10 delen voor jachthoorn en orgel. Deze suite werd gecomponeerd in 1999 voor jachthoorn en orkest, beoogd als muzikale illustratie bij een film over de bijzondere momenten tijdens een dag jagen met de meute. Later werd deze compositie bewerkt  voor jachthoorn en orgel. De klanken van de jachthoorns nemen u mee naar de bijzondere momenten tijdens de jacht: de paarden, de honden, het wild, de verwachtingsvolle spanning van de ruiters, de beleving van de natuur. De Franse organiste Hélène Martin begeleidt op het orgel.

Na het concert kan u napraten bij een drankje, borrelhapjes en een tombola. Bij aankoop van drankbonnetjes krijgt u een lotje waarmee u kans maakt die avond een hoog kwalitatief donsdeken van 100% natuurlijke materialen van Nordic Paradise te winnen.

Hier kan u tickets bestellen aan de prijs van 35 euro. Indien u niet aanwezig kan zijn, is het ook mogelijk om een steunkaart aan te kopen aan de prijs van 10 euro.