Bestel tickets

We schorten onze ticketverkoop tijdelijk op tot na het overlegcomité!

Bestel hier uw tickets voor ons Kerstconcert op zondag 12 december 2021 om 15 uur in de Onze Lieve Vrouw van Troostkerk, Pakenstraat 65 in Heverlee aan de prijs van 12 euro per kaart in voorverkoop tot en met 7 december 2021.  Deze kaarten dienen vooraf betaald te worden. Vul onderstaand formulier in en u ontvangt een mail met verdere betalingsinstructies. Indien u de mail niet ontvangen hebt, kijk dan of deze niet in uw spam of junkfolder terechtgekomen is. Zo niet, neem dan contact met ons op.

Opgelet: Je hebt een Covid Safe Ticket nodig om dit concert bij te wonen. In deze grote kerk is er voldoende ruimte om afstand te houden terwijl je van het concert geniet. De koorleden doen allemaal een zelftest op de dag van het concert.

Uw naam (verplicht)

Uw voornaam (verplicht)

Uw email (verplicht)

Uw telefoonnummer (verplicht)

Aantal tickets concert (verplicht)

Opmerkingen

De gegevens hierboven ingevuld, worden bewaard en verwerkt door Cappella Concinite. Deze gegevens gebruiken we voor bestelling van je ticket en om je op de hoogte te houden van onze werking en andere gelijkaardige activiteiten. Meer informatie over ons beleid rond gegevensverwerking kan je vinden in onze privacy verklaring op deze website.

Ondergetekende verklaart dat de ingevulde gegevens volledig en correct zijn.