Herfstconcert met receptie

Zondag 23 oktober 2016 om 16u

Sint-Alfonsuskerk, WZC Sint-Vincentius, Brabançonnestraat 97 in Leuven.

kerkWoonzorgcentrum Sint-Vincentius en Cappella Concinite nodigen u van harte uit voor een verwarmend herfstconcert op een unieke locatie: de magnifiek gerestaureerde Sint-Alfonsuskerk die omgetoverd werd tot restaurant. Tijdens dit concert neemt Cappella Concinite o.l.v. Ludo Claesen u mee op een boeiende tocht doorheen geestelijke en wereldlijke muziek uit het rijke repertoire van het koor. Na het concert biedt de directie van WZC Sint-Vincentius u graag een drankje en een hapje aan in dit unieke kader dat normaal voorbehouden is voor de bewoners van het woonzorgcentrum.

Het aantal plaatsen is beperkt. Reservatie kan enkel door overschrijving van het correcte bedrag (15 euro per persoon) op rekening nummer BE87 0682 1615 1894 (GKCCBEBB) van Cappella Concinite met vermelding van uw naam en het aantal kaarten vóór 17 oktober.

logo

 

 

logo2

 

 

 

WZC Sint-Vincentius is een uniek gegeven in Leuven.  De voormalige Sint-Alfonsuskerk werd geïntegreerd in een modern woonzorgcentrum te midden van een prachtige parktuin in het centrum van de stad. U vindt er warme, professionele zorg in een luxueuze leefomgeving met aandacht voor innovatie en veiligheid.  Samen genieten van het leven, daar gaan we voor !