Fly me to the moon

Silhouette of a man playing the pianoCappella Concinite in close harmony!

Een kleine stap voor de luisteraar, maar een grote – of beter gezegd, een niet-alledaagse voor Concinite: het Leuvense vrouwenkoor verkent voor zijn volgende concert ‘Fly me to the moon’ het lichte repertoire. We verlaten onze vertrouwde koorpaden en kiezen voor een mix van popsongs, musical, folksongs en gospel. De samenwerking met Trio Alfa (Brecht Claesen op drums, Jan Coeck op piano en Edmond Saveniers op contrabas) garandeert een swingende uitvoering van bekende en minder bekende liederen zoals Mister Sandman, The seal lullaby, Oh happy day, The sound of silence, Greensleeves en Summertime. “Fill my heart with song and let me sing forevermore” – wedden dat u zich moet inhouden om niet mee te zingen?

Cappella Concinite verwelkomt u graag op:

  • zaterdag 7 oktober om 20 uur in de Sint-Martinuskerk, Kerkplein 1 in Zaventem Met uw aanwezigheid op dit concert steunt u vzw Bindkracht, een project in Landen dat een warme en huiselijke thuis aanbiedt aan jongvolwassenen met een beperking. Tickets kan u hier bestellen: € 20 (vvk) – € 50 (familieticket, ouders en 2 kinderen)– steunkaart € 5€ 25 (kassa). Er is parking aan de kerk.
  • zondag 8 oktober om 16 uur in de Sint-Jozefkerk, Bogaardenstraat 72 in Leuven Tickets: € 15 (vvk) – € 18 (kassa). Tickets voor dit concert kan u bestellen door overschrijving op rekeningnummer BE87 0682 1615 1894 GKCCBEBB van Cappella Concinite met vermelding van uw naam en het aantal kaarten. Uw tickets zullen klaarliggen aan de kassa. Graag vóór 1 oktober. De dichtsbijzijnde parkings zijn aan het Ladeuzeplein (450m) en aan het station (650 m).