Bestel jubileumboek

In 2015 bestond Cappella Concinite 50 jaar! Speciaal voor ons 50-jarig jubileum hebben we een fotoboek gemaakt: 50 jaar koorleven in woord en beeld. Een uniek naslagwerk met 32 pagina’s vol foto’s, krantenartikels en andere herinneringen. De begeleidende teksten zijn van de hand van Herman Vanden Berghe. Het jubileumboek wordt verkocht op onze concerten voor 10 euro of u kan het hier bestellen aan de prijs van 13 euro (incl. verzendingskosten).

voorpagina

Foto’s logo: Johny Verschakelen en Leopold Oosterlynck

Vul onderstaand formulier in en stort het juiste bedrag op rekening BE87 0682 1615 1894 GKCCBEBB van Cappella Concinite met vermelding van uw naam en adres. Na ontvangst van uw betaling, wordt het boek naar uw adres verzonden.

Uw naam (verplicht)

Uw email (verplicht)

Adres (verplicht)

Aantal fotoboeken (verplicht)

Opmerkingen

De gegevens hierboven ingevuld, worden bewaard en verwerkt door Cappella Concinite. Deze gegevens gebruiken we voor het leveren van de dienst en om je op de hoogte te houden van onze werking en andere gelijkaardige activiteiten. Meer informatie over ons beleid rond gegevensverwerking kan je vinden in onze privacy verklaring op deze website.

Ondergetekende verklaart dat de ingevulde gegevens volledig en correct zijn.